Candida Albicans

candida-albicans_wiem_o_zdrowiu

Forum -> CANDIDA ALBICANS

Tytuł:CANDIDA ALBICANS
Autor:monikx2
15.4.2010, 13:53
Prywatne forum na temat candidy, na ktorym mozna porozmawiać na temat swoich doświadczen, znalezć emocjonalne oparcie, zorientować sie gdzie mozna zrobić badania diagnostyczne i gdzie otrzymać skuteczne leczenie.

Tytuł:pytanie
Autor:xxxxx1983xxx
16.4.2010, 12:28
czy to mozliwe ze przy tej drozdzycy candida ze wnioslem gdzies z 6 paczek po 30 kg na 3 pietro schodami i zeby mnie tak rozbolaly pluca i zmeczylem sie jak bym pracowal kilka godzin czy ktos mial podobnie przy pracy fizycznej ja cale zycie pracowalem fizycznie i nigdy nie mialem takich objawow nie boje sie ciezkiej pracy ale zeby az tak odczuc 6 paczuszek po 30 kg to ja lepiej sie odrazu zabije bo ja jestem bezuzyteczny juz

Tytuł:CANDIDA ALBICANS
Autor:Miguel Morris
11.1.2012, 21:27
Wszelkie informacje ouciekiniera tajemnicze zniknięcie ?

Odpowiedz:

Tytuł:
Autor:
Tekst:
Wpisz poprawną odpowiedz
aby wysłać wiadomość
Co jest kwadratowe: koło czy kwadrat?

candida-albicans_ciekawostki
Mężczyźni zaczynają łysieć w różnym wieku. Zazwyczaj zjawisko to występuje między dwudziestym a pięćdziesiątym rokiem życia, po trzydziestce szczególnie się nasila.

Czy wiesz, że...

Kandydoza, inaczej drożdżyca, bielnica jest to zakażenie grzybicze, które zwykle atakuje skórę oraz błony śluzowe (np. jamę ustną czy też pochwę). Ta choroba jest wywoływana przez grzyby, które potocznie nazywa się drożdżakami.

Polecamy

Łojotokowe zapalenie skóry
Łojotokowe zapalenie skóry u niemowląt nosi nazwę ciemieniuchy. Inaczej zwane jest także trądzikiem łojotokowym.

Archiwum

Metamizol jest jednym z najpowszechniej używanych środków przeciwbólowych. W Polsce znany jest od wielu lat jako preparat o nazwie Pyralgina i stosowany szeroko w leczeniu bólu, także pooperacyjnego. Metamizol jest od wielu dziesięcioleci chętnie wykorzystywany w leczeniu takich objawów stanu zapalnego, jak ból, gorączka oraz bólów trzewnych o charakterze spastycznym. Działanie przeciwgorączkowe metamizolu, związane z hamowaniem syntezy prostaglandyn.